Mezelf even kort voorstellen

 

 

Mijn naam is Valère Peeters, een horeca man in hart en nieren.


Al vroeg, op 11 jarige leeftijd, werd ik met beide benen in het beroep gegooid.


Mijn ouders baatten een frituur uit in Hasselt.


In 1973 verhuisden we naar As voor de opening van Hotel-Restaurant-Feestzaal "Overeinde".


Van 1973 tot 1983 was ik daar tewerkgesteld en ondertussen heb ik mijn legerdienst gedaan.


In 1981 ben ik getrouwd met Gaby.

We hebben 2 kinderen: Kristel en Koen.

Deze laatste is getrouwd met Sofie

en we hebben 2 kleinkinderen , Thies en Juul.

Graag wilden we zelf en andere draai aan ons leven geven.

We zijn in 1983 onze eigen zaak begonnen in As, frituur – traiteur "Transport".

Datzelfde jaar ben ik les beginnen te geven in het Vormingscentrum voor Zelfstandigen (nu Syntra) in Hasselt.

                   
Nog steeds geef ik les aan jongeren en volwassenen.


In 1993 zijn we gestopt met ons bedrijf en ben ik begonnen als ceremoniemeester.

Ook dit had ik van geen vreemde, want mijn vader heeft dat vroeger ook lang gedaan.

                                                                                                                                                  
In 2010 volgde mijn passage in "Mijn Restaurant" van VTM als maître van Lucie & Jimmy in Terrae (C-mine).

                              

Vandaag ben ik reeds 27 jaar ceremoniemeester.

Er zijn al zeer veel bruiloften gepasseerd die ik met veel passie en liefde heb gedaan.

Bekende mensen en minder bekende mensen heb ik mogen begeleiden, maar allemaal lieve mensen.


Sedert enkele jaren doe ik ook het voordragen van vieringen: enorm plezant en uitdagend.


Ik hoop dat dit nog enkele jaren mag doorgaan.


Na het behalen van mijn Sommelier diploma ben ik ook les beginnen te geven bij de Colruyt –Academy.

                      
Bij verenigingen of particulieren geef ik wijndegustaties.

 

Voor meer informatie contacteer mij op: 

(+32)(0)475/51 45 34

ceremoniemeester@peeters-valere.be 

Groeten,

Valère